Personal Training

Click Play Button

Personal Training

Ben jij een druk bezet persoon en heb je weinig tijd om te sporten, maar wil je wel dat felbegeerde, gezonde en slanke lichaam? Mis je de motivatie om elke week alleen naar de sportschool te gaan? Dan is personal training bij je thuis DE oplossing.

Wat kan je verwachten?

Focus op Kracht
& Energie

Een enthousiaste trainer die elke week bij jou voor de deur staat en jou motiveert om net dat beetje extra te geven. 

Ik zorg ervoor dat je je doelen sneller en makkelijker behaalt en je resultaten duurzaam zijn. Ik ben je stok achter de deur om eindelijk eens die goede voornemens in praktijk te brengen.

Gevarieerde en uitdagende lessen toegespitst op jouw doelen en specifieke mogelijkheden,

Tussentijdse meet resultaten, waaraan je kunt zien dat je goed bezig bent.

Coaching op een gezonde levensstijl, bewegen is belangrijk, maar voeding minstens net zo veel.

Personal Training Hoofddorp Saskia Jungen
Personal Fitness Hoofddorp Saskia Jungen
Saskia Jungen Hoofddorp Sport en voeding
Personal Fitness Hoofddorp Saskia Jungen

Voor wie geschikt?

Beginner & Gevorderd

Voor beginner en gevorderd, jong en oud. Voor iedereen die die wilt bewegen, sporten en een gezonde leefstijl wil bereiken of onderhouden. 

“Saskia heeft mij echt laten zien en voelen dat ik veel meer in mijn mars had dan ik dacht.”

Lesrooster

De lessen zijn op elk moment in te plannen op basis van jouw beschikbaarheid. Stuur mij gerust een mailtje voor alle time-slots die op dit moment vrij zijn.

Tarieven

Ik werk niet met vaste tarieven. Deze zijn namelijk afhankelijk van type les, locatie, duur van de samenwerking en frequentie. Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken en je zo een goed voorstel te kunnen doen.

Coach

Saskia Jungen

Mijn naam is Saskia Jungen en ik ben een gediplomeerd Personal Trainer en Rollerskate instructrice. Sporten en dansen op mijn rolschaatsen zijn mijn allergrootste passies. Hiervoor heb ik ook de nodige certificeringen behaald. Ik ben NASM gecertificeerd, Gediplomeerd Fitness trainer, Groeples-trainer, Kettlebell trainer, Zumba en Body Combat instructrice.

Mijn trainingen maak ik zo gevarieerd en plezierig mogelijk maar ook gepersonaliseerd. Ik kijk naar wat fysiek je mogelijkheden zijn en luister naar je doelen tijdens een intake en tijdens je trainingen bouw ik meetpunten in om geregeld je resultaat te meten.

Met mijn rollerskate lessen leer ik je de basis technieken die je helpen om een betere rollerskater te worden. Ik wil graag mijn ervaring doorgeven en je het plezier laten beleven wat ik er bij heb. Buiten dat is het ook nog eens een gezonde en hele leuke manier om calorieën te verbranden.