Wat anderen zeggen...

Sporten doe ik al veel thuis. Maar met Sas als personal trainer bereik je toch al snel veel meer in dezelfde tijd. Met haar enthousiasme en bruisende energie wordt sporten echt een feestje!
Jurrina
Ik heb een haat/liefdeverhouding met sporten en houd het nooit lang vol. Maar ik train nu al een jaar met Saskia, en ik kijk er iedere keer naar uit. Saskia geeft mij energie, haar trainingen zijn veelzijdig en je kunt ook nog met haar lachen.
Hetty
Ik vind sporten altijd een hele opgave, maar sinds Saskia mij begeleidt, ga ik als een trein. Ze weet mij altijd goed te motiveren en heeft altijd heerlijk, gezonde recepten. Dus zo is eten een feestje en het sporten ook. Dank je wel Saskia, ik blijf zeker doorgaan. Samen bereiken we mijn doel!
Vanessa
Mijn probleem: Discipline, simpel. Ik begin enthousiast maar na verloop van tijd begin ik af te haken. Door te trainen met Saskia van Fit met Sas ben en blijf ik gemotiveerd. Het enthousiasme van Saskia werkt hier zeker aan mee en ze is in staat om me te blijven prikkelen door op de juiste momenten harder aan te pakken als ik de kantjes eraf probeer te lopen. Ik voel na de training een enorme voldoeningen kijk dan alweer uit naar de volgende training.
Robert
Sporten was nooit mijn favoriet. Ik hield niets vol, haakte al snel af. Wel wilde ik het graag. Het enige dat ik nog niet geprobeerd had, was een personal trainer. Ik kwam bij Saskia terecht en doordat zij altijd kwam opdagen, deed ik dat ook. In het begin was het best zwaar en wennen, maar nu na een aantal maanden begin ik resultaat te merken. Ik voel me energiek en fit. Ik ben zelfs bezig met het switchen naar een ‘morning person’! Saskia is een hele fijne coach, ze heeft veel kennis over trainen en voeding, de trainingen zijn afwisselend en dat houdt het leuk. Ook kan je ontzettend met haar lachen. Ik gun echt iedereen een Sas!
Jessica
Top! Fit met Sas of topfit met Sas. Super leuke trainingen. Elke les is een verrassing, anders en uitdagend. Aangepast op persoonlijke doelen, uitdagingen en mogelijkheden. Saskia heeft veel aandacht voor de juiste lichaamshouding om de oefeningen goed te kunnen uitvoeren en blessures te voorkomen en deelt graag haar kennis over training en voeding. Ze daagt je uit om net dat beetje extra te geven en leert je dat je veel sterker bent dan je zelf denkt. Saskia heeft een frisse, sprankelende persoonlijkheid die je motiveert, aanmoedigt, inspireert en helpt je doelen niet uit het oog te verliezen. Tijdens de lessen en ook tussen de lessen door d.m.v. berichten om je te motiveren zelf ook aan de slag te gaan. Je huis is de sportschool, het keukentrapje gebruik je voor je beenspieren, op het aanrecht kun je opdrukken, de bank helpt je met je buikspieren en op de salontafel kun je je triceps trainen. Geen excuses meer! Na 15 lessen zit ik lekkerder in mijn vel, heb ik meer energie, voel ik mij sterker en vrolijker. Ik ben heel blij met Saskia als personal trainer, elke les is echt een kado aan mezelf.
Saskia_Fitness_CMYK_grey
Nanke
I have to admit it: I am addicted to Sas. And the funny thing is that my wife, despite not being into sports at all, is addicted to her too. We started with a 3-month program with her and renovated it for another 3 months without hesitation. Sas is not just about fitness but also nutrition and a healthier lifestyle. She's extremely versatile and her approach is completely tailor-made: we're vegans and she gave a masterclass about macros, proteins, muscle building, and fat burning. She really makes an impact on her students, getting the best version of yourself and making you going beyond your comfort zone. For us, she is just the energy boost we need after a busy day at work. We're always really looking forward to her lessons! What we love the most is her energy and fun approach to sports, making every session different and truly enjoyable... you never get bored! I'd really recommend anyone to put Sas in their life! Your mind, body and soul will thank you forever 😉
Daniel
Daniel & Piran

Gratis Intake?

Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken. Geheel vrijblijvend